EPBD Keuringen

Heijne Installatie Management is gecertificeerd voor alle klasse EPBD keuringen.

Sinds de invoering van de wettelijke airco keuring (EPBD=Energy Performance of Buildings Directive) heeft Heijne Installatie Management meer dan 400 gebouwen EPBD gekeurd in alle voorkomende klassen. Vooraf of tijdens deze keuringen worden er veelal vragen gesteld over het hoe en waarom van de verplichte EPBD keuring.

Om hier duidelijkheid over te geven hebben we een website beschikbaar gesteld waar we één en ander uitleggen over de verplichtingen van EPBD plichtige gebouwen. Mocht u na het lezen van deze website nog met vragen blijven zitten, dank kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij onze uiterste best doen om uw vraag te beantwoorden.

EPBDkeuringen.eu  geeft antwoorden op al uw vragen over de EPBD keuringen.

EPBDKeuring.eu

De informatieve website over EPBD keuringen is ontstaan uit de samenwerking tussen Heijne Installatie Management en Kroon Inspecties.

Mede door de vele vragen over deze keuringen hopen wij met deze website de meeste vragen al te beantwoorden.

Wij helpen u graag met onze expertise

epbdkeuring.eu richt zich met name op het inspecteren en keuren van gebouwgebonden installaties. daarnaast verzorgen wij het technisch beheer van, en advies voor, (klimaat-) installaties in gebouwen. Omdat tegenwoordig alle gebouwen met hun bijbehorende installaties moeten voldoen aan diverse eisen is het noodzakelijk dat deze installaties geïnspecteerd worden. Vanuit deze inspecties krijgt de klant informatie over de status van zijn installaties. Dit is belangrijk voor een gebouweigenaar of gebouwgebruiker. Het is van belang inzicht te hebben in het energieverbruik, de kwaliteit van het binnenmilieu, het verval van de installaties en de toekomstige investering voor vervanging of verbetering.

Onafhankelijk, EPBD keuring nodig?